Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Pikkely mintás ezüst charm
Pikkely mintás ezüst charm
3 399 Ft

Pikkely mintás ezüst charm

Pikkely mintás ezüst charm

Ismerd meg a Pikkely Mintás Ezüst charmot, a legfrissebb divat-kiegészítőt, ami garantáltan feldobja mindennapi megjelenésedet! Ez az egyedi karkötő nemcsak divatos, de kényelmes is. A pikkely mintázatú design kifinomultságot kölcsönöz viselőjének. Könnyű és kényelmes viselet, így akár egész napos viselésre is tökéletes választás. A Pikkely Mintás Ezüst medál nem csupán egy ékszer, hanem egy stílusnyilatkozat is. A részletekbe fektetett gondosság és az egyedi dizájn miatt kiemelkedik a tömegből. Ez a spacer ideális választás mindennapi viseletre, és könnyedén kombinálható más ékszerekkel és ruhadarabokkal.  Legyen szó egy randevúról, baráti találkozóról vagy csak egy hétköznapi napról a városban, a Pikkely Mintás Ezüst Spacer mindig stílust és egyediséget csempész az öltözékedbe. Tegye még különlegesebbé mindennapjait ezzel az elegáns kiegészítővel!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  9 db
3 399 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2564
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!