Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Páva toll ezüst függő charm
Páva toll ezüst függő charm
5 650 Ft

Páva toll ezüst függő charm

Páva toll ezüst függő charm:

Ez az elegáns és bájos charm nemcsak egy ékszer, hanem egy igazi stílusszimbólum, amely ragyogást és eleganciát kölcsönöz viselőjének.

Ez a bájos charm egy lenyűgöző páva tollat ábrázol, amely mindenki figyelmét magára vonja. Az apró részletek és az ezüst csillogása teszi igazán különlegessé ezt az ékszert, ami minden női szívben felcsillanó reményt hordoz magában.

Az ezüst csillogása és az apró részletek tökéletes harmóniát alkotnak, ami minden öltözékhez könnyedén passzol.

Legyen szó magadról, vagy legyen egy ajándék valakinek, akit különlegesnek tartasz, ez a charm mindig örömet fog okozni és különleges jelentéssel bír majd.

Ne habozz! Szerezd be most a páva toll ezüst függő charmot, és engedd, hogy a színek és a szépség mindig veled legyenek!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  8 db
5 650 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2590
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!