Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Öv ezüst charm
Öv ezüst charm
3 150 Ft

Öv ezüst charm

Öv ezüst charm:

Ez a bájos ékszerdarab nem csupán egy egyszerű charm, hanem egy stílusos kiegészítő, ami még inkább feldobja viseletedet.

A charm motívuma egy öv formája, ami egyedi és figyelemfelkeltő kiegészítővé teszi az ékszert.

Ez az ékszer tökéletes választás mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra. Az Öv ezüst charm stílusos és divatos kiegészítője lehet bármilyen öltözéknek, és garantáltan kiemeli viselője egyediségét.

Hordd ezt az ékszert büszkén és örömmel, hogy kiemeld stílusodat és egyediségedet. Legyen ez a bájos charm mindig emlékeztetőd arra, hogy az élet tele van lehetőségekkel és változatossággal, és egy ilyen egyedi ékszerrel mindig kiemelheted személyes stílusodat.
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  8 db
3 150 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2568
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!