Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Orvosi Fonendoszkóp ezüst függő charm
Orvosi Fonendoszkóp ezüst függő charm
5 750 Ft

Orvosi Fonendoszkóp ezüst függő charm

fonendoszkóp egy olyan orvosi műszer, ami érdekli a gyermekeket, felnőtteket, működését mégiscsak egy orvos ismeri igazán. Kézi diagnosztikai eszköz, amely például a szív és a tüdő hangját akusztikailag fölerősítve és mindkét fülhöz vezetve segíti az orvos munkáját. A hagyományos vérnyomásmérő kiegészítője a pulzus figyelésében.

Ez a függő charm könnyed és kényelmes, így ideális választás mindennapi viseletre.

Lepd meg orvos ismerősöd ezzel a csodás charmmal.

Kombináld ruhatárad darabjaival vagy viseld önállóan, hogy mindig friss és stílusos legyél. Keresed az ideális ajándékot egy kedvelt személynek? Az Ezüst Függő Charm garantáltan elvarázsolja és szívükbe lopja magát. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy kis varázslatot vigyél az életedbe. Szerezd be most ezt a különleges charmot.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  6 db
5 750 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
Q1880
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek