Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ölelés charm ezüst spacer

Ölelés charm ezüst spacer
Ölelés charm ezüst spacer
Ölelés charm ezüst spacer
Ölelés charm ezüst spacer
Ölelés charm ezüst spacer
Ölelés charm ezüst spacer

Ölelés charm ezüst spacer:

Az Ölelés charm ezüst spacer,  tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnék kifejezni a szeretetüket és melegségüket egy különleges ékszerrel! Ez a bájos és jelentőségteljes charm nemcsak egy spacer, hanem egy emlékeztető arra, hogy mindig van valaki, aki melletted áll. Az Ölelés charm ezüst spacer megjelenése azonnal lenyűgöz mindenkit. A kifinomult ezüst dizájnja eleganciát és stílust sugároz, míg az ölelés formája melegséget és szeretetet közvetít. Ez az ékszer különleges érzéseket hordoz magában, ami tökéletes ajándék lehet azok számára, akiknek fontos emlékezetes és jelentőségteljes ajándékokat kapni. Az Ölelés charm ezüst spacer nem csupán egy ékszer, hanem egy érzelmekkel teli üzenet is. Viselése emlékeztet rá, hogy mindig van valaki, aki szeret és törődik veled, és hogy a szeretet mindig közel van hozzád, akárhol is jársz az életben. Legyen ez az Ölelés charm az ajándék, amivel kifejezheted szeretetedet és melegségedet szeretteid felé, vagy lepd meg magad ezzel az érzelmekkel teli ékszerrel, hogy mindig emlékeztessen a szeretet és az ölelés ereje!

 
Charm témája
Spacer
Nincs raktáron
3 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2363
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!