Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Nyilas Horoszkóp Ezüst gömb charm
Nyilas Horoszkóp Ezüst gömb charm
5 250 Ft

Nyilas Horoszkóp Ezüst gömb charm

Nyilas Horoszkóp Ezüst gömb charm
Nyilas Horoszkóp Ezüst gömb charm

Nyilas Horoszkóp Ezüst gömb charm:

 Ez a bámulatos ékszer tökéletes kiegészítője lesz minden Nyilas szülöttnek, aki szereti kifejezni egyéniségét és kalandvágyát. Hidd el, ez a kis ezüst gömb hűséges társad lesz az utazásaidon és mindennapi kalandjaid során.

Az ezüst gömb charm szimbolizálja a Nyilas szabadságát és nyitottságát. Az ezüst anyag elegáns csillogása úgy tükrözi vissza a Napfényt, mint a Nyilasok életvidámsága és lelkesedése. 

Ez a különleges charm nem csupán egy ékszer. Ez egy emlékeztető arra, hogy mindig tartsd szem előtt céljaidat és álmaidat, és ne feledd, hogy a világ tele van lehetőségekkel. 

Bár csak egy apró darab ez az ezüst gömb charm, de hordoz magában egy egész világot. Legyen ez a charm az útitársad az élet kalandjaiban, és emlékeztessen mindig rá, hogy a legjobb dolgok a horizonton túl várnak rád. Tedd fel ezt a bámulatos ékszert, és engedd, hogy vezessen téged az élet kalandos útjain!
Charm témája
Horoszkóp
Raktáron :  5 db
5 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
PSC048-11
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!