Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Nemo halacska ezüst charm
Nemo halacska ezüst charm
6 999 Ft

Nemo halacska ezüst charm

Nemo halacska ezüst charm
Nemo halacska ezüst charm

A "Nemo Halacska" ezüst charm egy rendkívül aranyos és szórakoztató kiegészítő, amely tökéletesen kompatibilis a Pandora Moments karkötőkkel. Ideális választás lehet azoknak, akik szeretik ezt a vidám és kalandos történetet, vagy akiknek saját gyermekkorukhoz fűződnek emlékek a filmhez.

A "Nemo Halacska" dizájn a film ikonikus halacskáját ábrázolja. A karakter részletes kidolgozása és a színek élénksége megragadja Nemo egyedülálló egyéniségét. A charm mérete tökéletes ahhoz, hogy könnyen hozzáadhassa a Pandora Moments karkötőjéhez, és ezzel örökítse meg a kedvelt filmjének emlékét.

A "Nemo Halacska" ezüst charm kiváló ajándék lehet mindazoknak, akik rajonganak a "Némó nyomában" filmért vagy akiknek van egy kis gyermekük, aki imádja ezt a karaktert. Az ékszer egy vidám és emlékezetes ajándék, amely mindig mosolyt csal a viselője arcára, és emlékezteti őket az emlékezetes pillanatok fontosságára.

Válassza a "Nemo Halacska" ezüst charmot, hogy mindig magánál érezhesse a film szórakoztató világát és a vidám történeteket, és hordja büszkén a Pandora Moments karkötőjén. Ez az ékszer egy valódi csemege mindazok számára, akik szeretik a Disney-Pixar filmeket és az örökifilmek világát.

 
Charm témája
Állatos
Raktáron :  7 db
6 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Tilos hajtogatni, nyomkodni. Amennyiben hajtogatod a keskeny részt, az ékszer eltörik, és az ebből eredő hibákért felelősséget nem vállalunk. 

Az ékszert a fülre kell helyezni, és nem kell összenyomni. 

Amennyiben a fülbevaló beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük. Mivel ez a termék színezett, kérjük, hogy fürdésnél vedd le, hogy a felületet ne érje semmilyen szer. 

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC206
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!