Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Nazar amulett ezüst charm
Nazar amulett ezüst charm
3 599 Ft

Nazar amulett ezüst charm

Nazar amulett ezüst charm:

Üdv a Nazar Amulett Ezüst Charm világában! Ebben a varázslatos kiegészítőben a hagyomány és a modern stílus találkozik, hogy védelmet és stílust hozzon az életedbe. Ez a gyönyörű Nazar Amulett Charm az ezüst csillogásával és a hagyományos tekintettel rendelkezik. Az ezüst keret finoman fogja körbe a Nazar amulettet, amely a szem szimbólumával óvja viselőjét a rossz szemektől és a negatív energiáktól. A részletek iránti gondos figyelem és a kézművesség minősége teszi ezt a charmot valóban különlegessé. Ez a charm nem csupán egy ékszer, hanem egy védelmező talizmán is, ami mindennapjaidat óvja a kártól és a rossztól. Az ezüst ragyogása hozzáad egy extra réteget az eleganciához, ami mind a hétköznapi, mind a különleges alkalmakkor kitűnik. Ez a charm könnyen illeszkedik bármilyen karkötőhöz vagy nyaklánchoz, így testre szabhatod és kombinálhatod a saját stílusod szerint. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, ez a Nazar Amulett Ezüst Charm mindig ott lesz, hogy vigyázzon rád és stílust kölcsönözzön megjelenésednek. Engedd, hogy ez az ezüst Nazar Amulett Ezüst Charm legyen a mindennapi viseleted elengedhetetlen része, és hordozza magában a szerencse és a védelem erejét. Válaszd a hagyományt és a stílust egyszerre ebben az exkluzív ékszerdarabban!




Charm témája
Egyéb
Raktáron :  10 db
3 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2316
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!