Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Napraforgó színes ezüst charm

Napraforgó színes ezüst charm
Napraforgó színes ezüst charm
Napraforgó színes ezüst charm
Napraforgó színes ezüst charm
Napraforgó színes ezüst charm

Napraforgó színes ezüst charm:

A Napraforgó színes ezüst charm valójában több mint csak egy egyszerű ékszer. Elképzelted már, ahogy ez a színpompás kis ékszer díszeleg a nyakadban vagy a karkötődön, és mindenkit elbűvöl a ragyogó színeivel? Ez a charm nem csupán egy kiegészítő, hanem egy darabka boldogság és derű.

Ez a bájos kis napraforgó mindig felvidítja a napod, bármi is történjen. Legyen szó egy szürke hétköznapról, egy fontos pillanatról vagy csak egy baráti találkozóról, ez a charm mindig melletted lesz, hogy emlékeztessen, milyen szép és fényes a világ, amikor egy kis színt viszel bele.

Szóval, ha te is szereted a színeket és a boldogságot, ne habozz! Szerezd be ezt a bájos Napraforgó színes ezüst charmot, és hagyd, hogy a nap mindig veled legyen, bármerre is jársz!
Charm témája
Virág
Nincs raktáron
7 350 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1211
Tömeg
2,1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!