Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Napraforgó Katicával ezüst charm
Napraforgó Katicával ezüst charm
7 150 Ft

Napraforgó Katicával ezüst charm

Napraforgó Katicával ezüst charm
Napraforgó Katicával ezüst charm
Napraforgó Katicával ezüst charm
Napraforgó Katicával ezüst charm
Napraforgó Katicával ezüst charm

Napraforgó Katicával ezüst charm:

Ismerd meg a Napraforgó Katica ezüst charmot, ami nemcsak egy ékszer, hanem egy darabka boldogság és derű! Képzeld csak el, ahogy ez a kis csoda bájosan díszeleg a nyakadban vagy a karkötődön, színes pompájával mindenkit lenyűgözve! 

Legyen szó egy napfényes piknikezésről a szabadban, egy hangulatos kávézásról vagy csak egy reggeli séta a parkban, ez a charm mindig melletted lesz, hogy emlékeztessen, milyen csodálatos is a világ, és milyen fantasztikus érzés a boldogság.

Ha te is imádod a természet szépségeit és a színes kiegészítőket, ne habozz! Szerezd be ezt a bájos Napraforgó Katica ezüst charmot, és hadd érezd, ahogy a napfény mindig veled van, bármerre is jársz!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  10 db
7 150 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1276
Tömeg
2,5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!