Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezust-kek-nagy-koves-charm
Nagy köves Ezüst charm pillangókkal
8 599 Ft

Nagy köves Ezüst charm pillangókkal

Ezüst nagy köves charm pillangókkal, 

Ez az Ezüst charm egy igazi gyöngyszem a kollekciód számára! Elegáns, de mégis játékos, és nem mellesleg pillangókkal díszített. ???? Ez a medál nemcsak ékszer, hanem egy kis művészeti alkotás, amely mindenkit lenyűgöz majd.

A pillangók részletes kidolgozása kifejezi a könnyedséget és a szabadságot. Bárhová is viszed ezt az ékszert – legyen az egy buli, romantikus vacsora, vagy csak egy hétköznapi nap -, mindig ki fog állni a tömegből.

A különleges pillangók hozzátesznek egy kis varázslatot a mindennapokhoz, és az egész medál sugározza az eleganciát.

Ha a te stílusod az elegancia és a kifinomultság, akkor ez az Ezüst charm a tökéletes választás számodra. Nem csak egy ékszer, hanem egy olyan kiegészítő, amely kifejezi a személyiségedet és egyedi stílusodat.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy kis ragyogást vigyél az életedbe ezzel a Nagy köves Ezüst charm pillangókkal medállal! ????

A charm egy emléket szimbolizál, azonban ez a kis medál bármelyik karkötőre illik. A kék színvilág kedvelőinek ajánljuk, csodás színekben pompázik. Mérete: 1,1x1,1x1 cm, súlya: 2,4 g Mérete1,1*1,1*1CM

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  7 db
8 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
nemtudom
Tömeg
3,1 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek