Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Mókus ezüst charm
Mókus ezüst charm
5 990 Ft

Mókus ezüst charm

Mókus ezüst charm
Mókus ezüst charm
Mókus ezüst charm
Mókus ezüst charm
Mókus ezüst charm

Mókus ezüst charm:

Ez a kis csoda nemcsak a te szívedet fogja elrabolni, hanem a természet szerelmeseinek szívét is!

Ez a kifinomult charm nem csupán egy ékszer, hanem egy igazi természetközeli kijelentés is. A kis mókus alakja és aranyos részletei garantáltan mosolyt csalnak az arcodra és a szívedbe.

Legyen szó egy kirándulásról a szabadban vagy egy városi sétáról, ez a Mókus charm mindig tökéletes kiegészítő lesz. A finom ezüst dizájn és a részletek precizitása egyszerre vonzza a tekinteteket és emlékeztet a természet szépségeire.

Fedezd fel a mókusok varázslatos világát ezzel az elbűvölő charm-mal, és hagyd, hogy a természet szellemisége mindig veled legyen! Ne habozz tovább, szerezd be ezt az aranyos Mókus charmot, és tedd még különlegesebbé az ékszerkollekciódat!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  3 db
5 990 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC338
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!