Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Mosolygós kék bálna ezüst charm
Mosolygós kék bálna ezüst charm
5 990 Ft

Mosolygós kék bálna ezüst charm

Mosolygós kék bálna ezüst charm
Mosolygós kék bálna ezüst charm
Mosolygós kék bálna ezüst charm
Mosolygós kék bálna ezüst charm
Mosolygós kék bálna ezüst charm

Mosolygós kék bálna ezüst charm:

Ez a kis kedvenc nem csak a tenger szerelmeseinek fog tetszeni, hanem mindenki szívét meghódítja majd a mosolyával és vidámságával!

Ez a kék bálna charm nem csak egy ékszer, hanem egy vidám és szívmelengető kis társ is, ami mindig mosolyt csal az arcodra. A kék bálna kifejező szemei és vidám mosolya igazi boldogságot sugároz, és mindenkit körülötted boldogabbá tesz.

Legyen szó egy nyári naplementéről vagy egy téli estéről, ez a Mosolygós Kék Bálna charm mindig felvidítja a hangulatot. A kék szín és a bájos designja garantáltan elvarázsolja a szívedet és a lelkedet egyaránt.

Hagyd, hogy ez a kedves kis bálna életvidám és boldog érzéseket hozzon az életedbe! Ne habozz tovább, szerezd be ezt a varázslatos Mosolygós Kék Bálna ezüst charmot, és érezd magad boldognak minden alkalommal, amikor viselésed!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  9 db
5 990 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC250
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!