Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Mosolygó fog ezüst charm
Mosolygó fog ezüst charm
4 290 Ft

Mosolygó fog ezüst charm

Mosolygó fog ezüst charm:

Nézd csak ezt a kedves és varázslatos darabot! Ez a mosolygó fog ezüst charm mindenkit elbűvöl, aki csak rápillant. Képzeld csak el, ahogy ez a bájos charm mosolyt csal az arcodra, és varázslatosan feldobja mindennapi stílusodat!

A mosolygó fog charm egyszerűen lenyűgöző! A precízen kidolgozott részletek és az ezüst ragyogása egyaránt elvarázsolja a tekintetet. Ahogy az ezüst fénye játszik a körvonalakkal, érezhető, hogy ez a charm több, mint egy egyszerű ékszerdarab - ez egy kis emlékeztető arra, hogy mindig mosolyogj, és tartsd magad vidáman, bármilyen helyzetben is vagy.

A mosolygó fog charm nem csupán egy dísz az ékszerkollekciódhoz, hanem egy kifejezés a jókedvről és a derűről. Karkötőre vagy nyakláncra fűzve, ez a charm mindig ki fog tűnni a tömegből, és mindenki figyelmét magára vonja. Legyen szó hétköznapi vagy különleges alkalmakról, ez a bájos charm mindig hű társad lesz, hogy mosolyt csaljon az arcodra.

Ha valami különlegesre vágysz, ami örömet hoz az életedbe, akkor ne habozz! Az ezüst mosolygó fog charm a tökéletes választás lesz mindennapi öltözéked kiegészítésére és az életedbe csempészett derű megtestesítésére!
Raktáron :  3 db
4 290 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1401
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek