Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Mintas-sziv-kovel-ezust-charm
Mintás szív kővel ezüst charm
4 799 Ft

Mintás szív kővel ezüst charm

Mintás szív ezüst charm kővel

 

A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, vagy nyakláncra. A függő charmok nagyon jól mutatnak karkötőn és nyakláncon egyaránt, tökéletes ajándéknak, meglepetésnek.

Fedezze fel az egyedi szépséget és stílust a Mintás Szív Ezüst Charm Kővel termékünkkel! Ez a gyönyörű charm a dizájn és a minőség tökéletes egyensúlyát kínálja, hogy kifejezze személyes stílusát és érzéseit.

Az ezüstből készült charm magában foglal egy részletesen kidolgozott mintás szív formát, amely finoman csillogó részletekkel van díszítve. A charm közepén ragyogóan tündöklő köveket helyeztünk el, ami tovább fokozza a termék eleganciáját és vonzerejét.

Ez a charm tökéletes választás mindenkinek. 

Használja ezt a charmot karkötőjén vagy nyakláncán, hogy személyre szabott stílust kölcsönözzön viseletének. Legyen szó hétköznapi öltözékről vagy különleges alkalmakról, ez a Mintás Szív Ezüst Charm Kővel tökéletes kiegészítővé válik, amely kiemeli egyéni stílusát és egyedi szépségét. Legyen az Ön új kedvenc ékszere!


Mérete: 1,1x1,1 cm

Súlya: 1,9 g
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  19 db
4 799 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1323
Tömeg
1,9 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!