Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Mintás ezüst toldó kapocs
Mintás ezüst toldó kapocs
5 650 Ft

Mintás ezüst toldó kapocs

Mintás ezüst toldó kapocs:

Ez a lenyűgöző és praktikus ékszerkiegészítő tökéletes választás minden olyan személy számára, aki szereti stílusosan és biztonságosan rögzíteni kedvenc ékszereit.

A mintás dizájnja egyedi és stílusos atmoszférát kölcsönöz az ékszernek, így nemcsak praktikus, hanem divatos kiegészítő is egyben.

A trendi minta lehetővé teszi, hogy kifejezd az egyéni stílusodat és személyiségedet, így könnyedén viselheted ezt atoldó kapcsot minden alkalomhoz és öltözékhez. Emellett a toldó kapocs könnyen használható, és biztonságosan rögzíti az ékszert, így nyugodtan viselheted.

Ez a toldó kapocs tökéletesen illeszkedik bármilyen ezüst nyaklánc vagy karkötőhoz, és kiváló választás lehet mindennapi viseletre vagy egy különleges alkalomhoz. Emellett fantasztikus ajándék lehet szeretteidnek vagy barátaidnak, akik értékelik az elegáns és praktikus ékszereket.

Ne hagyd ki ezt a lenyűgöző mintás ezüst toldó kapcsot, amely garantáltan feldobja viseletedet és biztonságot nyújt kedvenc ékszerednek. Szerezd be még ma, és légy részese ennek az egyedi és stílusos ékszerkiegészítőnek!

A kapocs mérete:2 cm
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  14 db
5 650 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSP023
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!