Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Mintas-ezust-spacer-kapro-kovekkel
Mintás ezüst spacer apró kövekkel
3 199 Ft

Mintás ezüst spacer apró kövekkel

Mintas-ezust-spacer-kapro-kovekkel
Mintas-ezust-spacer-kapro-kovekkel
Mintas-ezust-spacer-kapro-kovekkel
Mintas-ezust-spacer-kapro-kovekkel

Mintás ezüst spacer apró kövekkel

 

Feldobja a karkötőt, remek hangulatú, elegáns medál ünnepre, különleges alkalomakra. A spacerek vékonyabbak, karkötőre helyezhető medálok, kitöltik a helyet a karkötődön, különlegesebbé teszik az ékszeredet. Minden karkötőhöz és minden medálhoz illő charm. Tökéletes ajándéknak, de ha magadat akarod meglepni, és csak egy különlegesebb spacert keresel a karkötődre, akkor is jó választás.  

Különlegessége, ünnepi megjelenése az apró köveknek köszönhető. 

Kompatibilis Pandora Moments karkötővel. 

Súlya: 0,9 g 

Mérete: 0.9x0,35 cm
Charm témája
Spacer
Raktáron :  19 db
3 199 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1559
Tömeg
0,9 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!