Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Minimálisan egyszerű ezüst spacer charm

Minimálisan egyszerű ezüst spacer charm:

Bevezetlek a letisztult és egyszerű elegancia világában, ahol a "Minimálisan Egyszerű Ezüst Spacer Charm" egy letisztult kiegészítő, ami időtlen stílust kölcsönöz viseletednek. Ha a minimalizmus és az egyszerűség híve vagy, akkor ez a charm tökéletes választás lehet számodra. A "Minimálisan Egyszerű Ezüst Spacer Charm" egy finom és elegáns darab, amely a letisztult vonalak és az egyszerűség jegyében született. Az ezüst charm könnyedén illeszkedik bármilyen karkötőhöz, és kiegészítőként emeli ki stílusodat. Ez a charm ideális választás lehet mindennapi viseletedhez, és tökéletes kiegészítője lehet más ékszereidnek. Legyen szó egy munkanapról vagy egy kényelmes hétvégéről, a "Minimálisan Egyszerű Ezüst Spacer Charm" minden helyzetben finoman hangsúlyozza megjelenésedet. A "Minimálisan Egyszerű Ezüst Spacer Charm" nem csak egy ékszer, hanem egy kijelentés is, ami azt sugallja, hogy az egyszerűség is lehet rendkívül stílusos. Ajándékozd meg magad ezzel a különleges darabbal, vagy oszd meg a minimalista stílust kedvelő barátaiddal. Engedd, hogy ez a charm szépsége az egyszerűségben inspiráljon és emlékeztessen rá, hogy a kevesebb néha több!
Charm témája
Spacer
Nincs raktáron
2 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1450
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!