Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Mikulasos-Ezust-biztonsagi-lanc-charm-kis-zoknival
Mikulásos Ezüst biztonsági lánc charm kis zoknival
10 899 Ft

Mikulásos Ezüst biztonsági lánc charm kis zoknival

Mikulasos-Ezust-biztonsagi-lanc-charm-kis-zoknival
Mikulasos-Ezust-biztonsagi-lanc-charm-kis-zoknival
Mikulasos-Ezust-biztonsagi-lanc-charm-kis-zoknival
Mikulasos-Ezust-biztonsagi-lanc-charm-kis-zoknival

Az Ünnepi hangulat garantált ezzel a szuper charmmal, ami egyben biztonsági láncként is funkcionál. 

Amennyiben biztonsági láncot szeretnél felhelyezni a karkötődre, a teendőd a következő: ennek a láncnak az egyik felét helyezd fel elsőként a karkötődre. Ezt követően tedd fel a többi charmot, és végezetül a biztonsági lánc kerül a karkötő másik végére, záráskánt. Így segít a biztonsági lánc megakadályozni azt, hogy a karkötőt kikapcsolva, minden charm leessen a karkötőről. A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, vagy nyakláncra. Súlya: 3,7 g

Mérete: 

Magasság és szélesség: Mikulás: 1,4*1,3 cm, zokni: 1,1*0,9 cm, lánc hossza: 2,5 cm/5 cm, nyílás: 0,45 cm

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Téli charm
Raktáron :  9 db
10 899 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC542
Tömeg
3,7 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek