Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Mezelo-mehecske-ezust-charm
Mézelő méhecske ezüst charm
5 399 Ft

Mézelő méhecske ezüst charm

Mezelo-mehecske-ezust-charm
Mezelo-mehecske-ezust-charm
Mezelo-mehecske-ezust-charm

Mézelő Méhecske Ezüst Charm

Tavasszal, mikor előjönnek a méhecskék, színt visznek a világunkba, beporozzák növényeinket. Hasznos kis álltok, ahogy színt visznek a környezetünkbe, úgy visz színt ez a medál a karkötődre. Ahogy a mackó is szereti a mézet, úgy szeretjük mi is a méhecskéket. Tavaszra, nyárra elengedhetetlen egy szép színes, vidám medál a karkötődre. 

Lepd meg vele magad, vagy valaki mást, aki odavan a Pandora stílusú ezüst medálokért. 

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel

 
Raktáron :  8 db
5 399 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1102
Tömeg
1,65 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek