Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Meret-nelkuli-szines-koves-pillangos-ezust-gyuru
Méret nélküli színes köves pillangós ezüst gyűrű
5 499 Ft

Méret nélküli színes köves pillangós ezüst gyűrű

Meret-nelkuli-szines-koves-pillangos-ezust-gyuru
Meret-nelkuli-szines-koves-pillangos-ezust-gyuru

Méret nélküli színes köves pillangós ezüst gyűrű

Ez egy színes cirkóniával díszített pillangós nyitott gyűrű.

Az oxidált ezüst nyitott gyűrűt egy aranyos kis pillangó díszíti, mellette pedig színes cirkóniák csillognak, melyek ékszerednek vidámságot kölcsönöznek.

Állítható gyűrű- Kérjük, finoman és lassan állítsd az ékszert. Az állítható gyűrű legjobb viselési módja ugyanazon az ujjon van, gyakori állítás vagy az ujjak közötti váltogatás károsíthatja a gyűrűt, és nem lesz többé állítható.

Anyaga 925-ös ezüstből, cirkónia kövekkel, és oxidált ezüsttel készült gyűrű. Nikkelmentes, ólommentes, kadmiummentes és hipoallergén. Minőségi garancia, bőrbarát, kényelmes és nem ártalmas az egészségedre.

Tökéletes Ajándékba Ez a különleges, eredeti designú gyűrű szuper  meglepetésnek.
Raktáron :  8 db
5 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCR730
Tömeg
1,57 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!