Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Meret-nelkuli-Asztronauta-ezust-gyuru
Méret nélküli Asztronauta ezüst gyűrű
5 499 Ft

Méret nélküli Asztronauta ezüst gyűrű

Meret-nelkuli-Asztronauta-ezust-gyuru
Meret-nelkuli-Asztronauta-ezust-gyuru

Méret nélküli asztronauta ezüst gyűrű 

Bemutatjuk neked ezt az izgalmas asztronauta ezüst gyűrűt, amely egyedülálló és stílusos kiegészítője lehet a mindennapi öltözéknek! Ez a gyűrű magával ragadóan ábrázolja az asztronauta világát és a felfedezés szellemét.

Készült magas minőségű ezüstből, amely tartósságot és fényes megjelenést biztosít. Az ezüst fénye és sima felülete kiemeli a gyűrű részleteit, és egyedivé teszi az asztronauta motívumot.

A gyűrű méret nélküli kialakítású, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén illeszkedjen a különböző ujjméretekhez. 

Az asztronauta motívum magával ragadó és inspiráló. Ez a gyűrű kifejezi a felfedezés szeretetét és az emberiség vágyát a határok felfedezésére. Különleges jelentéssel bírhat számodra, vagy akár ajándékként is kifejezheted a bátorságot és a vágyat az ismeretlen felfedezésére.

Ez az asztronauta ezüst gyűrű tökéletes kiegészítő lehet mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra. Válaszd ezt a gyűrűt, és légy részese a felfedezés és a világűr varázsának. Tedd egyedivé stílusodat ezzel a stílusos és inspiráló ékszerrel!

 

Méret nélküli termékeinket egyszer állítsd méretre, utána ne hajtogasd, mert az roncsolja az anyagot, és károsodik a szerkezet. 

Válaszd hozzá az asztronauta fülbevalót, mely mintában is tökéletesen illik ehhez a gyűrűhöz.
Raktáron :  1 db
5 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCR920
Tömeg
1,8 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!