Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Méhecskés fánk ezüst charm
Méhecskés fánk ezüst charm
5 750 Ft

Méhecskés fánk ezüst charm

Méhecskés fánk ezüst charm
Méhecskés fánk ezüst charm
Méhecskés fánk ezüst charm
Méhecskés fánk ezüst charm
Méhecskés fánk ezüst charm

Méhecskés fánk ezüst charm:

Ez a különleges charm nem csak egy egyszerű ékszerdarab, hanem egy szórakoztató és stílusos kijelentés arról, hogy élvezd az élet édes pillanatait.

A méhecskés fánk dizájnja vidám és játékos, tökéletes választás minden édesszájú és játékos személy számára. A charm elkápráztató részletei és finom kidolgozása biztosítja, hogy mindenki mosolyra húzza a száját.

Ez a bájos charm tökéletes választás mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra egyaránt. Kombináld kedvenc láncoddal vagy karkötőddel, hogy még egyedibbé és személyesebbé tedd megjelenésedet.

Szerezd be most ezt az elbűvölő ékszerdarabot, és engedd, hogy a méhecskés fánk ezüst charm édesen és vidáman feldobja a stílusodat! 
Charm témája
Állatos
Raktáron :  9 db
5 750 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1878
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!