Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Méhecske a Virágon Ezüst Biztonsági Lánc
Méhecske a Virágon Ezüst Biztonsági Lánc
8 999 Ft

Méhecske a Virágon Ezüst Biztonsági Lánc

Méhecske a Virágon Ezüst Biztonsági Lánc:
Tudjuk, milyen fontos számodra a kedvenc ékszered biztonsága, és ezért szeretnénk bemutatni neked a Méhecske a Virágon Ezüst Biztonsági Láncot - egy olyan kiegészítőt, ami nemcsak praktikus, de egyben szemet gyönyörködtető is.
Ez a biztonsági lánc nem csupán egy funkcionális elem, hanem egy kis ékszerdarab , ami stílusos és egyedivé teszi viseleted. A méhecske motívum a virágon nem csak dekoratív, hanem emlékeztet a természet szépségére és a munkás méhecskék szorgalmára is. A lánc nemcsak jól néz ki, de kiválóan szolgálja a fő ékszered biztonságát, megakadályozva, hogy leessen vagy elveszítésre kerüljön. Egy kis méhecske mindig örömet szerez, kíváló ajándék lehet. Fedezd fel a Méhecske a Virágon Ezüst Biztonsági Lánc varázsát, és hagyd, hogy ez a kis ékszerdarab gondoskodjon mindig a kedvenced biztonságáról!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  2 db
8 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről:
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.


Adatok
Cikkszám
BSC898
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!