Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Méhecske Margaréta felemás ezüst fülbevaló

Ez a felemás fülbevaló egyedi és kreatív kiegészítője lehet bármilyen öltözéknek. A méhecske és a margaréta kombinációja játékos és stílusos megjelenést kölcsönöz viselőjének. A fülbevaló két részből áll, az egyik fele egy aranyos méhecske, mely élettel teli és szórakoztató hangulatot teremt. A másik fele pedig egy gyönyörű margaréta, mely eleganciát és frissességet sugároz.

Az aranyos és romantikus megjelenésével ideális választás lehet mindennapi viseletre, de különleges alkalmakra is tökéletes kiegészítővé válhat.

Ez a felemás méhecske-margaréta fülbevaló egy olyan divatos darab, amely garantáltan felkelti a figyelmet, és egyedi stílust kölcsönöz viselőjének. Legyen a te gardróbed része, és hozd létre saját divatsztorid ezzel az egyedülálló és különleges ékszerrel!
Nincs raktáron
5 990 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Tilos hajtogatni, nyomkodni. Amennyiben hajtogatod a keskeny részt, az ékszer eltörik, és az ebből eredő hibákért felelősséget nem vállalunk. 

Az ékszert a fülre kell helyezni, és nem kell összenyomni. 

Amennyiben a fülbevaló beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük. Mivel ez a termék színezett, kérjük, hogy fürdésnél vedd le, hogy a felületet ne érje semmilyen szer. 

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
KKE001
Tömeg
1,1 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!