Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Méhe aranysárga pompában tündökölve ezüst függő charm
Méhe aranysárga pompában tündökölve ezüst függő charm
4 499 Ft

Méhe aranysárga pompában tündökölve ezüst függő charm

Méhe aranysárga pompában tündökölve ezüst függő charm:

Örömmel mutatjuk be neked az új Méhe Aranysárga Pompában Tündöklő Ezüst Függő Charmot - egy csodálatos ékszer, ami nem csak divatos, de magában hordozza a természet szépségét és az aranysárga ragyogást. Az aranysárga pompában tündöklő méhmotívum a részletek iránti odafigyelés és a dizájn művésziessége miatt válik egyedivé. Az ezüst függő kialakítás pedig könnyedséget és eleganciát kölcsönöz az ékszernek. A méhek a szorgalom és a közösség szimbólumai, és ez a charm emlékeztet minket arra, hogy az élet apró dolgai is hordozhatnak mélységet és szépséget. Az aranysárga szín pedig a napsugarak varázsát hozza el, amely minden pillanatot ragyogóvá varázsol. Ezt a függő charmot bármilyen alkalomra viselheted - legyen az egy kerti buli, egy baráti találkozó, vagy csak egy napfényes sétálás a városban. Az elegancia és a természet ihlette stílus együttesen teszi ezt a charmot elbűvölővé és kifejezővé. Vedd magadhoz ezt a méhecske varázslatot, és engedd, hogy aranysárga pompában tündökölve feldobja a mindennapjaidat!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  7 db
4 499 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2293
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!