Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Malacka ezüst függő charm

Malacka ezüst függő charm

Ez a bájos ezüst charm malacka formájában kiváló ajándék lehet mindazok számára, akik imádják az állatokat, vagy keresnek egy édes és bájos kiegészítőt a karkötőjükre vagy nyakláncukra. A charm finoman kidolgozott, részletesen megformált, és a malacka vidám és játékos testtartását ábrázolja.

Az ezüst anyag magas minőségű 925 ezüst. A charm könnyen illeszthető karkötőhöz, és lehetőséget nyújt a testreszabhatóságra, így a viselője szabadon hordhatja akár nyakláncon is. 

Ez a charm különleges ajándék lehet születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra, vagy lehet egy egyszerű és kedves ajándék egy barátnak vagy családtagnak. A charm ideális a malacka rajongói számára, akik értékelik az állatok édes és aranyos megjelenését.

Ez a bájos ezüst charm tökéletesen kiegészíti bármilyen outfitet, és azonnal mosolyt csal az arcra. A malacka alakú charm egyedi és különleges ékszer lehet a viselője számára, amely kiemeli az egyéni stílust és egyediséget.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Állatos
Nincs raktáron
6 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ1889
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek