Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Mágikus szív ezüst függő charm
Mágikus szív ezüst függő charm
3 850 Ft

Mágikus szív ezüst függő charm

Mágikus szív ezüst függő charm:

Ez az elragadó és misztikus ékszerdarab nem csupán egy egyszerű charm, hanem egy varázslatos történet kezdete.

A charm motívuma egy szív alak, mely misztikus aura és különleges vonzerőt sugároz.

Ez az ékszer tökéletes választás minden olyan személy számára, aki hisz a varázslatban és a misztikus erőkben. A Mágikus Szív ezüst charm emlékeztet minket arra, hogy a szeretet és a varázslat mindig ott van körülöttünk, és csak arra vár, hogy felfedezzük.

Hordd ezt az ékszert büszkén és örömmel, hogy kiemeld egyéniséged és hitedet a csodákban. Legyen ez a bájos charm mindig emlékeztetőd arra, hogy a szeretet mindenre képes, és hogy a legkisebb dolgokban is megtalálhatjuk a varázslatot.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  1 db
3 850 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2594
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!