Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Madárka ezüst gömb charm függő virággal
Madárka ezüst gömb charm függő virággal
5 450 Ft

Madárka ezüst gömb charm függő virággal

Madárka ezüst gömb charm függő virággal
Madárka ezüst gömb charm függő virággal
Madárka ezüst gömb charm függő virággal
Madárka ezüst gömb charm függő virággal
Madárka ezüst gömb charm függő virággal

Madárka ezüst gömb charm függő virággal:

Ezt a bájos és elegáns kiegészítőt egyedülálló kisugárzása és finom részletei miatt mindennapi viseletre és különleges alkalmakra is ajánljuk. A függő Madárka ezüst gömb charm egy lenyűgöző kiegészítő minden stílushoz. A függő báját fokozza a finoman kidolgozott virág motívum, mely romantikus és nőies megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ez a charm tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék kifejezni egyediségüket és stílusukat. A Madárka ezüst gömb charm tökéletesen illeszkedik bármilyen nyakláncra vagy karkötőre, lehetővé téve számodra, hogy egyéniséged szerint kombináld . Legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges alkalmakról, ez a függő egy igazi stílusnyilatkozat. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a Madárka ezüst gömb charm függő virággal új színt vigyen az öltözködésedbe és kiemelje egyediségedet! Szerezd be most, és tedd felejthetetlenné a megjelenésedet a Madárka ezüst gömb charm függő virággal!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  7 db
5 450 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2191
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!