Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezüst függő lila kővel lila pillangó charm
Madárka Ezüst függő charm
5 599 Ft

Madárka Ezüst függő charm

Ezüst függő lila kővel lila pillangó charm
Ezüst függő lila kővel lila pillangó charm
Ezüst függő lila kővel lila pillangó charm
Ezüst függő lila kővel lila pillangó charm
Ezüst függő lila kővel lila pillangó charm
Ezüst függő lila kővel lila pillangó charm
Ezüst függő lila kővel lila pillangó charm

Madárka ezüst függő charm

Nyomd el a szürkeséget a mindennapokból ezzel az aranyos Madárka ezüts függő charm-mal! Az ékszer olyan, mint egy kis madárfióka, amely mindig ott lesz melletted, hogy feldobja a napjaidat.

Ez a kis ezüst charm nem csak egy ékszer, hanem egy kis örömforrás is. A finoman kidolgozott madár alakú függő a legapróbb részletekig gondosan megmunkált, és szinte életre kelti a madarak szabadságát és könnyedségét.

A charm felvarázsol minden napot, és a nyakláncodon, karkötődön vagy akár fülbevalódon keresztül mindig veled lehet. Legyen szó egy laza kávézásról a barátokkal vagy egy romantikus vacsoráról, a Madárka ezüst függő mindig jól mutat és mosolyt csal az arcodra.

Ha a te stílusod az egyszerűség és az elegancia, akkor ez a Madárka ezüst függő charm a tökéletes választás számodra. Nem csak divatos, de személyes is – mintha egy kis részletet varázsolna belőled a mindennapokba.

Szóval hajrá, adj egy esélyt ennek a kis madárnak, és hadd legyen a szószólója a személyes stílusodnak! Ne feledd, mindig egy karnyújtásnyira vagy attól, hogy egy kis boldogságot csempéssz az életedbe a Madárka ezüst függő charm-mal!

A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, vagy nyakláncra. A függő charmok nagyon jól mutatnak karkötőn és nyakláncon egyaránt, tökéletes ajándéknak, meglepetésnek.
Mérete: 2,2x1,1 cm
Súlya: 1,2 g
Raktáron :  9 db
5 599 Ft
Részletek

 

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

 

Adatok
Cikkszám
SCC1726
Tömeg
1,2 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!