Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezüst függő lila kővel lila pillangó charm
Madárka Ezüst függő charm
5 599 Ft

Madárka Ezüst függő charm

Ezüst függő lila kővel lila pillangó charm
Ezüst függő lila kővel lila pillangó charm

Madárka ezüst függő charm

Nyomd el a szürkeséget a mindennapokból ezzel az aranyos Madárka ezüts függő charm-mal! Az ékszer olyan, mint egy kis madárfióka, amely mindig ott lesz melletted, hogy feldobja a napjaidat.

Ez a kis ezüst charm nem csak egy ékszer, hanem egy kis örömforrás is. A finoman kidolgozott madár alakú függő a legapróbb részletekig gondosan megmunkált, és szinte életre kelti a madarak szabadságát és könnyedségét.

A charm felvarázsol minden napot, és a nyakláncodon, karkötődön vagy akár fülbevalódon keresztül mindig veled lehet. Legyen szó egy laza kávézásról a barátokkal vagy egy romantikus vacsoráról, a Madárka ezüst függő mindig jól mutat és mosolyt csal az arcodra.

Ha a te stílusod az egyszerűség és az elegancia, akkor ez a Madárka ezüst függő charm a tökéletes választás számodra. Nem csak divatos, de személyes is – mintha egy kis részletet varázsolna belőled a mindennapokba.

Szóval hajrá, adj egy esélyt ennek a kis madárnak, és hadd legyen a szószólója a személyes stílusodnak! Ne feledd, mindig egy karnyújtásnyira vagy attól, hogy egy kis boldogságot csempéssz az életedbe a Madárka ezüst függő charm-mal!

A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, vagy nyakláncra. A függő charmok nagyon jól mutatnak karkötőn és nyakláncon egyaránt, tökéletes ajándéknak, meglepetésnek.
Mérete: 2,2x1,1 cm
Súlya: 1,2 g
Charm témája
Állatos
Raktáron :  8 db
5 599 Ft
Részletek

 

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

 

Adatok
Cikkszám
SCC1726
Tömeg
1,2 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!