Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Lila virágos pillangós szív ezüst charm

Lila virágos pillangós szív ezüst charm:

Ez a gyönyörű charm nem csak egy kiegészítő, hanem egy igazi mesés történet, amelyet hordozol majd magaddal.

Ez a bájos charm egy lila virággal díszített pillangókkal teli  szívet ábrázol, ami egyszerre romantikus és játékos. A finom részletek és a gyönyörű lila szín tökéletesen kiegészítik egymást, hogy varázslatos darabot alkossanak.

Az ezüst charmban a figyelemre méltó részletek és az aprólékos kidolgozás mindenki szívét elnyeri. Ez az ékszer tökéletes választás minden öltözékhez és alkalomhoz, a biztos lenyűgözésért.

Legyen szó magadról vagy akár egy különleges emberről, akit szeretsz, ez a charm mindig örömet fog okozni és különleges jelentést hordoz magában majd.

Ne habozz! Szerezd be most a lila virágos pillangós szív ezüst charmot, és hadd repítsen el a képzelet varázslatos világába!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Nincs raktáron
5 650 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2585
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!