Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Lila-viragos-ezust-charm
Lila virágos ezüst charm
5 050 Ft

Lila virágos ezüst charm

Lila virágos ezüst charm:

Ez az ékszer nem csak egy szokványos kiegészítő, hanem egy igazi műalkotás, ami a természet szépségét hordozza magában.

Ez a bájos charm egy csokor lila virágot ábrázol, ami mindenki szívét meghódítja. Az aprólékos kidolgozás és a gyönyörű lila szín tökéletesen kiegészíti egymást, így egy varázslatos és elegáns darabot kapunk.

Az ezüst fém csillogása és az apró részletek tökéletes harmóniát alkotnak, így minden öltözékhez könnyedén passzol.

Legyen szó saját magadról, vagy akár egy különleges ajándékról valakinek, akit szeretsz, ez a charm mindig örömet fog okozni és különleges jelentéssel bír majd.

Ne habozz! Szerezd be most a lila virágos ezüst charmot, és engedd, hogy a természet szépsége mindig veled legyen!
Charm témája
Virág
Raktáron :  1 db
5 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2584
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!