Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Lila virág függő charm
Lila virág függő charm
5 950 Ft

Lila virág függő charm

Lila virág függő charm:

Be mutatjuk neked a Lila virág függő charmot, egy varázslatos kiegészítőt, ami a természet szépségét hozza el hozzád mindennapjaidban. Ez a bájos charm nem csak hogy díszíti a viselőjét, de egy igazi stílusos és kifinomult jelenség is.

A lila virágok mindig is az elegancia és a finomság jelképei voltak, és ez a charm ezt a bájt és varázst hordozza magában. A finom kidolgozás és a gyönyörű lila szín tökéletes harmóniát alkot, amely mindenkit lenyűgöz.

Az ezüst csillogása és az apró részletek tökéletes összhangban vannak egymással, így bármilyen öltözékhez könnyedén passzol.

Legyen szó saját magadról, vagy akár egy különleges ajándékról valakinek, akit szeretsz, ez a charm mindig örömet fog okozni és különleges jelentéssel bír majd.

Ne habozz! Szerezd be most a Lila virág függő charmot, és engedd, hogy a természet szépsége mindig veled legyen!
Charm témája
Virág
Raktáron :  4 db
5 950 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2583
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!