Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Lila köves szív mintás ezüst charm
Lila köves szív mintás ezüst charm
4 250 Ft

Lila köves szív mintás ezüst charm

Lila köves szív mintás ezüst charm:

Ez a gyönyörű ékszerdarab nem csupán egy dísz, hanem egy valódi stílusszimbólum, ami kitűnik a tömegből és kifejezi személyiségedet.

A Lila köves szív mintás ezüst charm harmonikus megjelenése garantáltan lenyűgöz mindenkit. Az aprólékosan kidolgozott szív minta és a lila kövek elegáns kombinációja csillogó és bűbájos megjelenést kölcsönöz ennek az ékszernek, mely biztosan felhívja magára a figyelmet.

Ez az ezüst charm tökéletes választás minden alkalomra, legyen szó egy romantikus randiról vagy egy baráti találkozóról. A Lila köves szív mintás ezüst charm mindig kihangsúlyozza egyéniségedet és stílusodat, és különleges fényt visz az életedbe.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Szerezd be a Lila köves szív mintás ezüst charmot még ma, és tedd teljessé a megjelenésed egy darab varázslatos szépséggel!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  9 db
4 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC910
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!