Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Lila köves rózsa ezüst charm
Lila köves rózsa ezüst charm
4 850 Ft

Lila köves rózsa ezüst charm

Lila köves rózsa ezüst charm
Lila köves rózsa ezüst charm

Lila köves rózsa ezüst charm:

Ez az elegáns és bájos ékszerkiegészítő egy igazi különlegesség, ami tökéletes választás minden stílusos és romantikus egyén számára.

A rózsa motívum mindig is az elegancia és a szerelem szimbóluma volt, és ez a lila köves rózsa ezüst charm nem kivétel. A kifinomult ezüst dizájn harmonikusan párosul a gyönyörű lila kövekkel, amelyek csillogása fokozza az ékszer vonzerejét.

Ez az ékszer tökéletes kiegészítője lehet bármilyen alkalmi vagy elegáns viseletnek. Legyen szó egy randevúról, baráti összejövetelről vagy akár egy fontos eseményről, a lila köves rózsa ezüst charm mindig stílusos kiegészítő lesz.

Hordd ezt az ékszert bátran, hogy kifejezd személyiséged romantikus és elegáns oldalát. Legyen ez a bájos charm a mindennapi emlékeztetőd arra, hogy a szépség mindig ott rejlik az apró részletekben.

 

A rózsák uv fény hatására változtatják színüket.
Charm témája
Virág
Raktáron :  8 db
4 850 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2602
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!