Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Lila köves cica fejes ezüst charm
Lila köves cica fejes ezüst charm
5 190 Ft

Lila köves cica fejes ezüst charm

Lila köves cica fejes ezüst charm:

A Lila köves cica fejes ezüst charm egy igazán aranyos és különleges ékszerdarab, ami a macskák rajongóinak tökéletes választás lehet.

Ez a bájos charm egy cica fejét ábrázolja, melyet gyönyörű lila színjátszó kővel díszítettek, hogy még vonzóbbá tegyék. Az ezüst fénye tovább emeli ennek a charmnak az eleganciáját és báját.

A Lila köves cica fejes ezüst charm egyfajta kifejeződése az állatok iránt érzett szeretetnek és hűségnek. A cica feje mindig emlékeztetni fog téged a macskák által sugárzott nyugalomra és bájra, míg a lila kő a spiritualitás és az intuíció szimbóluma.

Könnyen kombinálható más ékszerekkel és ruhadarabokkal, így lehetőséget biztosítva arra, hogy kifejezd saját stílusodat és személyiségedet. Legyen szó egy hétköznapi megjelenésről vagy egy különleges alkalmi eseményről, a Lila köves cica fejes ezüst charm mindig egy kis különlegességet és eleganciát hoz az öltözékedbe.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  5 db
5 190 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2469
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek