Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Lila-kovekkel-diszitett-ezust-charm
Lila kövekkel díszített ezüst charm
3 799 Ft

Lila kövekkel díszített ezüst charm

Lila kövekkel díszített ezüst charm:

Ismerd meg a csodálatos Lila Kövekkel Díszített Ezüst Charmot, egy ékszert, amely nemcsak színpompás, de egyedi stílusával is magával ragad. Ez a lila kövekkel díszített charm nem csupán egy ékszer, hanem egy művészi kijelentés is. A lila kövek varázslatos árnyalatai olyan érzést keltnek, mintha egy mesés kertben sétálnál. Ez a charm tökéletes választás, ha egy kis varázslatra vágysz a mindennapjaidba. Az ezüst charm nemcsak gyönyörű, hanem kifinomult is.  A lila kövek nem csupán szemet gyönyörködtetnek, hanem a spiritualitás és a misztikum érzését is hozzák magukkal. Az ezüst pedig eleganciát és modernséget kölcsönöz a charmnak, így bármilyen alkalmat feldob. Ezt a charmot könnyedén kombinálhatod más ékszerekkel vagy hordhatod önállóan, hogy kiemelje személyiséged és stílusod. Legyen szó egy romantikus vacsoráról vagy egy egyszerű napról a városban, a Lila Kövekkel Díszített Ezüst Charm mindig kifejezi egyedi stílusodat és varázslatos szépségedet. Engedd, hogy ez a charm színesítse a napjaidat és egy kis varázst vigyen az életedbe!
Charm témája
Köves Charm
Raktáron :  7 db
3 799 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC883-VT
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!