Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Levél mintás ezüst spacer charm
Levél mintás ezüst spacer charm
3 490 Ft

Levél mintás ezüst spacer charm

Levél mintás ezüst spacer charm:

Nézd csak ezt a különleges darabot! Ez a levél mintás ezüst spacer charm egy valódi ékszerészeti kincs, amely feldobja bármelyik karkötőt vagy nyakláncot! Képzeld csak el, ahogy ez a bájos charm hozzáadja az extra stílust és eleganciát az öltözékedhez.

A levél mintás design finoman kidolgozott, és az ezüst ragyogása igazán lenyűgözővé teszi. Ahogy a fény játszik a mintákon, érezheted, hogy ez a charm nemcsak egy egyszerű ékszerdarab, hanem egy kis természetesség és elegancia egyben.

A természet szépsége és harmóniája mindig veled lehet, ahogy ezt a bájos charmot viseled. Legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges alkalmakról, ez a darab mindig ki fog tűnni, és egyedi stílust kölcsönöz megjelenésednek.

Ha valami különlegesre vágysz, ami stílusos és kifejező, akkor ne habozz! A levél mintás ezüst spacer charm tökéletes választás lesz ahhoz, hogy kifejezd egyéniségedet és emlékezetessé tegye minden megjelenésedet!
Charm témája
Spacer
Raktáron :  4 db
3 490 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC597
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek