Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Lepkek-csillogo-turkiz-alapon-ezust-charm
Lepkék csillogó türkiz alapon ezüst charm
4 299 Ft

Lepkék csillogó türkiz alapon ezüst charm

Lepkék csillogó türkiz alapon ezüst charm:

Készülj fel, hogy elrepülj a varázslatos világba ezzel a lélegzetelállító Lepkék Csillogó Türkiz Alapon Ezüst Charmmal! Ez a gyönyörű ékszerdarab nem csupán egy charm, hanem egy kis műalkotás, amely elvarázsol és egyedivé teszi viseletedet. A charm alapja türkiz színű, ami nemcsak gyönyörű, de a szabadság és az optimizmus szimbóluma is. A csillogó türkiz szín által sugárzott energia ébredt varázslatot csempész a mindennapokba, és emlékeztet a könnyedségre és az örömre. A charmot gazdagítják a lepkék motívumai, amelyek mintha a szabadság szárnyain repkednének. Ez a charm alkalmas mindennapi viseletre és különleges alkalmakra egyaránt. Keresel egy szívhez szóló ajándékot? Ezzel a Lepkék Csillogó Türkiz Alapon Ezüst Charmmal garantáltan elvarázsolod azokat, akiket szeretsz. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy kis szabadságot és varázslatot csempéssz az életedbe. Szerezd meg most ezt a különleges charmot, és hadd szálljanak a lepkék veled minden nap! 
Charm témája
Állatos
Raktáron :  6 db
4 299 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

 

Adatok
Cikkszám
BSC653
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!