Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Lakatszív kulccsal ezüst charm
Lakatszív kulccsal ezüst charm
5 950 Ft

Lakatszív kulccsal ezüst charm

Lakatszív kulccsal ezüst charm:

Ez a varázslatos és egyedi ékszerkiegészítő nem csak egy egyszerű charm, hanem egy igazi történetmesélő, ami mély érzelmeket hordoz magában.

A lakat és a kulcs motívuma együtt egy olyan ékszert alkot, ami mély jelentéssel teli, és különleges kapcsolatokra emlékeztet.

Ez az ékszer nemcsak a stílusod kifejezője, hanem a szeretet és az elkötelezettség jelképe is. A Lakatszív kulccsal charm tökéletes ajándék lehet egy szeretett személynek, vagy akár egy emlékezetes esemény megörökítésére.

Hordd ezt az ékszert büszkén, hogy kiemeld kapcsolataid mélységét és erejét. Legyen ez a bájos charm mindig emlékeztetőd arra, hogy a szeretet a legfontosabb dolog az életben. A kulcs szimbolizálja  igazi boldogsághoz vezető ajtó nyitását.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  8 db
5 950 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2580
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!