Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kutyás cicás család Family Forever ezüst charm
Kutyás cicás család Family Forever ezüst charm
5 190 Ft

Kutyás cicás család Family Forever ezüst charm

Kutyás cicás család Family Forever ezüst charm:

A Kutyás cicás család Family Forever ezüst charm, tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretik kifejezni az állatok iránti szeretetüket és a család fontosságát.

Ez a varázslatos charm egy egyszerű, mégis érzelmekkel teli stílussal rendelkezik, amely a kutyák és macskák szeretetét vetíti ki erre az apró charmra.  Az ékszer minden részletében tükrözi a melegséget és a köteléket, ami egy igazi családot jellemez.

A Kutyás cicás család Family Forever charm nemcsak egy ékszer, hanem egy üzenet is arról, hogy az állatok is családtagokká válnak, és az ő jelenlétük örömet és boldogságot hoz az életünkbe. Ez a charm mindig emlékeztet rá hogy a család az egyik legfontosabb dolog az életben.

Könnyen kombinálható más ékszerekkel és ruhadarabokkal, így lehetőséget biztosítva arra, hogy kifejezd saját stílusodat és érzéseidet. Legyen szó egy hétköznapi viseletről vagy egy különleges alkalomról, a Kutyás cicás család Family Forever charm mindig különlegessé teszi a megjelenésedet.
Charm témája
Család
Raktáron :  8 db
5 190 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2513
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek