Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kutya szeretet szív alakú ezüst charm

Kutya szeretet szív alakú ezüst charm:

A Kutya szeretet szív alakú ezüst charm igazán különleges ékszerdarab, amely minden kutyabarát szívét megdobogtatja!

Ez a bájos charm egy szív alakú dizájnal rendelkezik, amelyben egy aranyos kutya és gazdája motívumot láthatunk. Az ezüst szín csodás kontrasztot képez a szív melegségével és a kutya hűségével.

A Kutya szeretet szív alakú ezüst charm kifejezi a kutyákkal való különleges kapcsolatot és a velük megélt szeretetet. A kutya a hűség, a szeretet és a társaság szimbóluma, ami mindig emlékeztet minket arra, hogy a kutyáink valóban az életünk egyik legjobb részei.

A Kutya szeretet szív alakú ezüst charm lehetővé teszi hogy megünnepelhesd a kutyáddal megélt szeretetet és összetartozást. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és viseld büszkén ezt a bájos és jelentéssel teli charmot!
Nincs raktáron
6 290 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2433
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek