Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kutya szeretet szív alakú ezüst charm
Kutya szeretet szív alakú ezüst charm
6 290 Ft

Kutya szeretet szív alakú ezüst charm

Kutya szeretet szív alakú ezüst charm:

A Kutya szeretet szív alakú ezüst charm igazán különleges ékszerdarab, amely minden kutyabarát szívét megdobogtatja!

Ez a bájos charm egy szív alakú dizájnal rendelkezik, amelyben egy aranyos kutya és gazdája motívumot láthatunk. Az ezüst szín csodás kontrasztot képez a szív melegségével és a kutya hűségével.

A Kutya szeretet szív alakú ezüst charm kifejezi a kutyákkal való különleges kapcsolatot és a velük megélt szeretetet. A kutya a hűség, a szeretet és a társaság szimbóluma, ami mindig emlékeztet minket arra, hogy a kutyáink valóban az életünk egyik legjobb részei.

A Kutya szeretet szív alakú ezüst charm lehetővé teszi hogy megünnepelhesd a kutyáddal megélt szeretetet és összetartozást. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és viseld büszkén ezt a bájos és jelentéssel teli charmot!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  1 db
6 290 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2433
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Madarász Marietta
2024.02.08
Gyönyörű charm, hátoldali gravírozása is nagyon szép. Ugyan olyan gyönyörű, kidolgozott mint egy pandora charm, feleannyi áron. Csak ajánlani tudom, nagyon megéri! Illetve első vásárlásom mellé kaptam plusz egy ajándék charmot. Nagyon köszönöm 🥰
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek