Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Különlegesen színes rákocska ezüst charm
Különlegesen színes rákocska ezüst charm
4 290 Ft

Különlegesen színes rákocska ezüst charm

Különlegesen színes rákocska ezüst charm:

Különlegesen színes rákocska ezüst charm egyedi és lenyűgöző darabja lehet az ékszerkollekciódnak. Ez a bámulatos charm kifejezi a színek és formák sokféleségét, miközben stílusodat és egyediségedet is kihangsúlyozza.

Az apró részletek precizitása és az élénk színek harmonikus együttese azonnal magára vonja a tekinteteket, miközben egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Ez a charm nemcsak egy ékszer, hanem egy örömteli kifejeződés is, ami arról mesél, hogy érdemes keresni a szépséget a különbségekben. A színek és formák sokfélesége arra emlékeztet, hogy a világ tele van csodákkal és változatossággal, és mindannyian részei vagyunk ennek a lenyűgöző sokszínűségnek.

Legyen szó egy hétköznapi viseletről vagy egy különleges alkalmi megjelenésről, a Különlegesen színes rákocska charm mindig egy kis vidámságot és eleganciát csempész az öltözékedbe.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  1 db
4 290 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC848
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek