Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kulonleges-viragos-oldalu-zoldeskek-uveg-charm
Különleges virágos oldalú zöldeskék üveg charm
7 999 Ft

Különleges virágos oldalú zöldeskék üveg charm

Kulonleges-viragos-oldalu-zoldeskek-uveg-charm
Kulonleges-viragos-oldalu-zoldeskek-uveg-charm
Kulonleges-viragos-oldalu-zoldeskek-uveg-charm

Különleges virágos oldalú zöldeskék üveg charm

 

Ha igazán különleges darabra vágysz ne görgess tovább! Ez, az ezüst alapú üveg charm már csak azért is különleges, mert a hagyományos kerekoldala helyett ezüstből formázott virágminták díszítik két oldalát közepén pedig belül kék illetve zöld virágokkal díszített üveg található. Ajánljuk természet rajongóknak, és azoknak, akik imádják a különleges, gyönyörű darabokat.

Ajándéknak is tökéletes, bármilyen alkalomra, legyen az születésnap, névnap, ballagás, az ajándékozott biztosan örülni fog. Különösen ajánljuk azokra a karkötőkre, amelyen nincs még színes medál, hiszen gazdagítja, színesíti ez a csodálatos medál. 

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.

 

Mérete1,5*0,9cm
Súlya:3,9 g
Raktáron :  2 db
7 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1011
Tömeg
3,9 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek