Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Köves sima ezüst spacer charm
Köves sima ezüst spacer charm
5 450 Ft
ÚJ

Köves sima ezüst spacer charm

Köves sima ezüst spacer charm
Köves sima ezüst spacer charm
Köves sima ezüst spacer charm
Köves sima ezüst spacer charm
Köves sima ezüst spacer charm

Köves sima ezüst spacer charm:

Ez a kifinomult ékszer nemcsak egyszerű és minimalista, de tökéletes kiegészítője lesz bármilyen öltözéknek.

Ez a bájos charm tökéletes választás minden olyan helyzetre, amikor szeretnéd feldobni stílusodat, de mégis hű maradni az egyszerűséghez. A sima ezüst dizájn és a finom kövek diszkréten elegáns megjelenést kölcsönöznek neki.

Legyen szó egy hétköznapi viseletről vagy egy különleges alkalmról, ez a Köves Sima ezüst spacer charm mindig remek választás lesz. A minimalista stílus és az egyszerű dizájnja garantáltan kiemeli egyediségedet, miközben diszkréten mutatja meg stílusodat.

Fedezd fel az egyszerűség varázsát ezzel a csodálatos charm-mal, és hagyd, hogy stílusod a legjobb fényben ragyogjon! Ne habozz tovább, szerezd be ezt a kifinomult Köves Sima ezüst spacer charmot, és légy az elegancia megtestesítője minden alkalommal!
Charm témája
Spacer
Raktáron :  10 db
5 450 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC165
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!