Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kos horoszkóp minta díszes köves ezüst charm
Kos horoszkóp minta díszes köves ezüst charm
5 350 Ft

Kos horoszkóp minta díszes köves ezüst charm

Kos horoszkóp minta díszes köves ezüst charm:

Ez a bámulatosan szép charm nem csupán egy dísz, hanem egyfajta személyes jelkép, ami az erőt, a szenvedélyt és a határozottságot szimbolizálja, ami a Kosokra jellemző.

Ez a varázslatos charm a Kos horoszkópot ábrázolja, melyet gyönyörű kövekkel díszítettek. Az apró részletek és az ezüst fénye teszi igazán különlegessé ezt az ékszert, ami minden Kos szívét megdobogtatja.

 Az ezüst csillogása és a díszes kövek tökéletesen egyesülnek, hogy egy olyan darabot alkossanak, ami minden öltözékhez könnyedén passzol.

Legyen szó magadról, vagy akár egy különleges lélekről körülötted, aki Kos jegyű és büszkén viseli csillagjegyét, ez a charm mindig örömet fog okozni és különleges jelentéssel bír majd.

Ne habozz! Szerezd be most a Kos horoszkóp mintájú díszes köves ezüst charmot  és engedd, hogy csillogó ékszered mindig emlékeztesse erőd és szenvedélyed erejére!
Charm témája
Horoszkóp
Raktáron :  5 db
5 350 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2516-1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!