Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Korona-ezust-charm-rozsaszin-kovekkel-
Korona ezüst charm rózsaszín kövekkel
5 399 Ft

Korona ezüst charm rózsaszín kövekkel

Korona-ezust-charm-rozsaszin-kovekkel-
Korona-ezust-charm-rozsaszin-kovekkel-
Korona-ezust-charm-rozsaszin-kovekkel-

Korona ezüst charm rózsaszín kövekkel

 

Ez a bájos Korona charm kiváló minőségű ezüstből készült, és gyönyörű rózsaszín kövekkel díszített. Az ékszer minden női stílushoz illik, és remekül passzol a Pandora Moments karkötőkre. 

Ez az ékszer egyedi és bájos megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Az ezüst charm anyaga magas minőségű. A rózsaszín kövekkel tarkított Korona design szépen kiegészíti a charmot, és kellemes érzést ad a viselőnek. Az ékszer kiváló ajándék bármilyen alkalomra, és biztosan örömet okoz a megajándékozottnak. A charm könnyen feltehető a karkötőre, színében jól illeszkedik más medálokhoz. 

Súlya: 2,4 g
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  14 db
5 399 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ0316
Tömeg
2,4 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek