Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Koponyás pillangó lila kővel ezüst függő charm
Koponyás pillangó lila kővel ezüst függő charm
3 850 Ft

Koponyás pillangó lila kővel ezüst függő charm

Koponyás pillangó lila kővel ezüst függő charm:

Ez a lenyűgöző és misztikus ékszer tökéletes választás minden olyan egyénnek, aki szereti az egyedi és figyelemfelkeltő darabokat.

A koponya pillangó egyveleg dizájnja izgalmas és merész,  a koponya jelkép az elmúlást és a titokzatosságot képviseli, valamint a pillangó motívum, amely a szabadságot és a transzformációt jelképezi.

A charm középpontjában egy gyönyörű lila kő található, amely még inkább fokozza az ékszer misztikus vonzerejét. A lila szín az összpontosítás, a spiritualitás és a kreativitás szimbóluma, így ez a charm mély érzelmi és jelképes jelentéssel bír.

Ez a függő charm tökéletes választás lehet mindennapi viseletre, vagy akár egy különleges alkalmi eseményhez is. Kiválóan mutat egy ezüst nyakláncon vagy egy stílusos karkötőn is, így könnyedén testreszabhatod az egyéni stílusodhoz.

Ne hagyd ki ezt a lenyűgöző koponyás pillangó lila kővel díszített ezüst függő charmot, amely garantáltan feldobja viseletedet és mély jelentést hordoz viselőjének. Szerezd be még ma, és légy részese ennek az egyedi és misztikus élménynek!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  6 db
3 850 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC912
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!