Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kisteherautó ezüst charm
Kisteherautó ezüst charm
6 280 Ft

Kisteherautó ezüst charm

Kisteherautó ezüst charm
Kisteherautó ezüst charm
Kisteherautó ezüst charm
Kisteherautó ezüst charm
Kisteherautó ezüst charm

Kisteherautó ezüst charm:

Ahogy megpillantod ezt az ezüst charmot, azonnal rabul ejt az elegancia és a praktikum tökéletes harmóniája. Ez a kisteherautó nem csupán egy jármű, hanem egy igazi stílusikon is, mely magával ragadó megjelenésével és sokoldalú felhasználhatóságával hódítja meg a szíveket. Az első pillantásra azonnal feltűnik az autó karizmatikus megjelenése. Az ezüst szín csillogása vonzza a tekinteteket, miközben letisztult vonalai és formatervezett kialakítása a modern dizájnt képviseli. A környezetében minden tekintet rád villan, amint ezzel a kisteherautóval "vágtázol" az utakon. Ez az ezüst kisteherautó nem csupán egy jármű, hanem egy életstílus is, ami magával hozza az eleganciát és a hatékonyságot. 
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  5 db
6 280 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC531
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!