Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Kismadar-szivvel-ezust-fuggo-charm
Kismadár szívvel ezüst függő charm
4 299 Ft

Kismadár szívvel ezüst függő charm

Kismadar-szivvel-ezust-fuggo-charm
Kismadar-szivvel-ezust-fuggo-charm

Kismadár szívvel ezüst függő charm

A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, vagy nyakláncra. Madárkedvelőknek, szeretetre vágyóknak repüljön ez a kis madár, és vigyen boldogságot az életében. A függő charmok nagyon jól mutatnak karkötőn és nyakláncon egyaránt, tökéletes ajándéknak, meglepetésnek.

Ez a kis szívvel repülő madár jelképezi, hogy ha a gerléknek távol is kell lenni egymástól, szívvel szállnak vissza egymáshoz. 

Mérete: 1,8x1,2 cm,

Súlya: 1,3 g 

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  13 db
4 299 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1227
Tömeg
1,3 g/db
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Jochim Beáta
2023.07.01
Szepen kidolgozott.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek